Блиндирана входна врата LD-001

Блиндирана входна врата LD-001 

 Представяме Ви блиндирана входна врата LD-001,това е Българска врата и е изработена от 1,5 мм. прахово боядисан алуминии и 10 мм. 

 MDF панели .

 ПРЕДИМСТВА-

 1.вратите се предлагат в шест цвята същите както на интериорните врати

 2.Ширина на касата от 10см до 50см

 3.Алуминиевите части са покрити 95% с MDF.

 4.Възможност за нестандартни размери.

 

 Размери на вратата с касата 92/200 см.

 Дебелината на крилото е 70 мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF  панела -  всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация е поставена минерална вата. Лицевият и задният панел са изцяло изчистени (гладки)без фрезовка , която придава  стилна завършеност на  модела.


 Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и Алуминиева профилна лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и  изграждане на  праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи KALE-моноблок, всяка с по три активни шипа. Две ключалки с бронировка против разбиване

 

 В комплекта са включени:

 • Крило 7см.

 • Регулируема каса за зид с дебелина до 50см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;

 • Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна

 • Два секретни патрона с по три ключа; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;

 • От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.

 

 ** Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма  изграден навес, който да предпазва вратата.

 

Цена:  590лв.

 

  •  Демонтаж на старата врата, монтаж и транспорт в рамките на София 100лв