Блиндирана врата от метал LD-505

Представяме Ви блиндирана входна врата, изработена от 1,5 мм. прахово боядисан метал и 10мм.
MDF - фрезовани панели с лаково покритие.
 
Размери на вратата с касата 92/200 см.
Дебелината на крилото е 70 мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF-ламинирани панела - всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация е поставена минерална вата. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34 см.
 
Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с една заключваща система DAF - моноблок с три активни шипа.

В комплекта са включени:
• Крило 7см ,изработено от : метал, минерална вата, MDF-плоскости
• Регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
• Обков : иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти;
• Един секретен патрон с три ключа; бронировка на патрона с вдлъбната капачка против разбиване;
• От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата;
 
**Повърхността на вратата подлежи на захабяване в следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.
 
Цена: 520лв  450лв.                                                                                                                                                               
  • Демонтаж на старата врата, монтаж и транспорт в рамките на София 90лв