Технически данни на вратите

Вратите ЛУКСДООР съчетават високи съвременни технологии и дизайнерски решения с естетически усет произведени от изключително качествени материали. Крилото представлява рамка от масивна дървесина, оребрена с HDF надлъжни летви. HDF плоскостите са значително по-плътни от MDF, получават се при по-голямо налягане и температура. HDF-плочите са много добър шумо и топлоизолатор. Декорите са реалистични, като покритието се чисти лесно и е устойчиво на използваните обичайно киселини и основи в домакинството. Финалното покритие на вътрешните врати е от висококачествено ламинатно фолио, което със своята структура пресъздава реалната представа за естествен фурнир.

Продуктите от ЛУКСДООР допринасят за уюта и топлината на вашият дом или офис. Затова сме помислили и за декориращите елементи, които придават индивидуалност на всеки модел. Те са устойчиви на изкривявания и напуквания и това ги прави подходящи за санитарни помещения като бани, перални помещения и др. Вратите, касите и первазите се изработват от едни и същи материали и по същата технология и това гарантира идеалното съответствие на отделните елементи. Друга особеност и удобство на нашите продукти е, че вратите са фалцови , т.е. те могат да бъдат леви и десни.

Вратите са окомплектовани с по две панти, които се монтират вътрешно, след определяне на посоката на отваряне. Касата е направена изцяло от плътен MDF и от двете страни са слепени HDF плоскости, което и придава по-голяма стабилност и устойчивост против изкривяване за разлика от дървените. Первазите са произведени от MDF и са регулируеми. Това позволява монтажът на касата да е възможен и на ненивелирани стени. Освен това регулируемите первази са подходящи за стени, които не са направени по определен стандарт (дебелина и мазилка). Интериорни врати ЛУКСДООР могат да бъдат монтирани на стени от 10 до 32 см.

Моделите се предлагат в 4 дървесни декора с различни видове иноксови брави и дръжки.